Lapsen palliatiivinen ja saattohoito on perheelle ja läheisille ainutkertainen, erityinen ja haavoittava elämäntilanne. Lupa Lapsuuteen ry on aatteellinen hyväntekeväisyysyhdistys, joka toimii perhelähtöisesti ja -keskeisesti, toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Rekrytoimme, koulutamme, toiminnan- ja työnohjaamme sekä täydennyskoulutamme vapaaehtoisia perhetukihenkilöitä perheiden rinnalle kulkemaan. Keväästä 2022 alkaen voit pyytää meiltä maksutonta perhetukihenkilöä yksityishenkilönä tai organisaation edustajana perheen tueksi. Jotta kukaan ei jäisi yksin!

Yksi tavoitteistamme on lisätä avointa ja rehellistä puhetta lasten saattohoidosta ja kuolemasta osana perheiden elämää. Annamme äänen perheille, ammattilaisille ja kolmannen sektorin toimijoille.

Luomme parhaillaan sivustoa ja sen visuaalista ilmettä. Jos Sinulla herää ajatuksia sivustomme tekstisisällöstä, olethan yhteydessä! Kiitos palautteestasi!

Tavoitat meidät

Sähköpostitse: toimisto(at)lupalapsuuteen.fi ja puhelimitse: +358 40 646 4332

Löydät meidät myös Facebookista: Lupa Lapsuuteen ry, Instagrmista: lupalapsuuteen, Twitteristä, Linkedlnistä ja pian myös YouTubesta ja TikTokista!

Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä! Me olemme täällä Sinua ja perhettäsi varten!